Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Çocukla Klinik Görüşmede Çerçeve, Psikanalitik Yaklaşım

Çocukla Klinik Görüşmede Çerçeve: Psikanalitik Yaklaşım

Klinik Psikolog; çocuk, ergen ve erişkin psikanalisti Doç. Dr. Neslihan Zabcı, lisansını Boğaziçi Üniversite’sinde, yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Klinik Psikoloji Bölümünde, hiperaktif çocuklar üzerine bir tez çalışmasıyla tamamlamış, Paris- Sorbonne Üniversitesi'nden ‘Çocuk ve Ergenin Ruhsal Özelliklerinin Projektif Testlerle Değerlendirilmesi’ alanında uzmanlık diploması almıştır.
İstanbul Üniversitesi Klinik Psikoloji ve Paris-Sorbonne Üniversitesi Klinik Psikoloji ve Psikopatoloji bölümlerinde çift doktora yapan Neslihan Zabcı, çocukluk döneminde cinsel ve saldırgan dürtünün gelişimi üzerine yaptığı doktora tez çalışmasıyla Fransa’da yüksek onur derecesi almıştır.
Uluslararası ve İstanbul Psikanaliz Derneği üyesi, İstanbul Çocuk ve Ergen Psikanalitik Psikoterapi Derneği kurucu üyesi ve eğitimcisi, Avrupa ve Uluslararası Üniversiteler Araştırma Topluluğu üyesi ve Rorschach ve Projektif Testler Derneği kurucu üyesi ve eğitimcisidir. Avrupa Federasyonu Çocuk ve Ergen Psikoterapisti olan Neslihan Zabcı, halen Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Bölümünde öğretim üyeliğine ve çocuk, ergen ve yetişkinlerle klinik çalışmalarına devam etmektedir.

Toplantı kimliği: 375 812 196 241
Geçiş kodu: Bh8FiT