Psikoloji Bölümü 3. ve 4. Sınıf Öğrencileri Doç. Dr. Nesrin DUMAN Danışmanlığında Yürüttükleri Araştırma Projelerini Tamamlamışlardır

Edebiyat Fakültesi Psikoloji 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden Ayşenur Kurtoğlu, Hafsa Sultan Yılmaz, Shams Mustayeva, Elif Yıldız, Emine Şeyda Eldemir, Sanam Nazari, Zeynep Polat, Beyza Yıldırım, Sena Nur Yavuz, Şeyma Yılmaz, Mahmut Selman Ildır, Hürmüs İrem Öçalan, İlayda Çoban ve Emre Kaan Uçar; Doç. Dr. Nesrin DUMAN danışmanlığında yürüttükleri araştırma projelerini tamamlamışlardır. Öğrencilerimizin hazırladıkları makaleler saygın indeksli dergilerde yayımlanmak üzere hakem değerlendirmesi aşamasındadır.

Makale:

Duman, N., Kurtoglu, A., & Yılmaz, H. S. (2024). Investigation of the relationship between perceived parental relationships and childbearing motivations of adult individuals. Journal of Dokuz Eylül University Buca Faculty of Education, xx. (in review)

Duman, N., Mustayeva, S., Yıldız, E., & Eldemir, E. Ş. (2024). Comparison of perfectionism and social desirability levels among Turkish and Azerbaijani youth. Akademik Tarih ve Düşünce Dergisi, xx. (in review)

Duman, N., & Nazari, S. (2024). Investigation of the relationship between universıty students' love-bombing and ghosting experiences and their self-efficacy levels in romantic relationships. Nevşehir Hacı Bektaş Veli University Journal of ISS, xx. (in review)

Duman, N., Polat, Z., & Yıldırım, B. (2024). Investigation of the relationship between youth’s social media usage purposes and appearance-related social media consciousness. Balkan Journal of Social Sciences, xx. (in review)

Duman, N., & Yavuz, S. N. (2024). Examining the anxiety levels and psychological resilience of individuals born via caesarean section and vaginal birth. Anatolian Journal of Health Research, xx. (in review)

Duman, N., Yılmaz, Ş., & Ildır, M. S. (2024). Emotional violence and daydreaming. İçtimaiyat, xx. (in review)

Kitap bölümü:

Öçalan, H. İ., Çoban, İ. & Uçar, E. K. (2024). Peri masallarına Jungiyen bakış. In “Peri masallarının Jungiyen analizi-1”, (Ed., N. Duman):xx (in process)

Görüntülenme: 258 Yayınlanma Tarihi: 11 Temmuz 2024