Psikoloji Bölümü, Boston Üniversitesi’nden Gelen Konuk Konuşmacıyı Ağırladı

Psikoloji Bölümü yapmış olduğu etkinlikte, Boston Üniversitesi’nden gelen Dr. Connor Wood’u konuşmacı olarak ağırladı.

2018 – 2019 Akademik Yılının Psikoloji Bölümü tarafından düzenlenen son etkinliği olarak Boston Üniversitesi’nden davetli konuşmacı olarak gelen Dr. Connor Wood’un ‘An Empirical and Theoretical Account of Instituional Ritual and Self-Regulation’ başlıklı konuşması 25 Haziran’da üniversitemizin konferans salonunda gerçekleşmiştir.

Psikoloji Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri ile üniversitemizin diğer bölümlerinden öğretim görevlilerinin de katılımı ile 80 kişinin bulunduğu konuşmada öz düzenleme, otokontrol, inançlar ve bilişsel düzenleme konuları ele alınmıştır. Dr. Connor Wood, konu ile ilgili son çalışmasını ve ilgili çalışmaları üniversitemizin öğretim üyeleri ve öğrencilerine aktarmıştır.

Psikoloji Bölümü, Boston Üniversitesi’nden Gelen Konuk Konuşmacıyı Ağırladı

Görüntülenme: 499 Yayınlanma Tarihi: 4 Temmuz 2019