Psikoloji Bölümü Öğrencilerinin Doç. Dr. Nesrin DUMAN Danışmanlığında Yürüttükleri Araştırma Projeleri Tamamlanmış ve Yayımlanmak Üzere Hakem Değerlendirmesi Aşamasına Gelmiştir

Edebiyat Fakültesi Psikoloji 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden (mezun oldular) Mahiye Elif Aydın, Zehra Ergiyen, Şule Çağatay, Beyzanur Karagöz, Nefise Gültemen, Tuğba Kahraman, Osman Türsun, Mahmut Selman Ildır, Hürmüs İrem Öçalan, İlayda Çoban, Nur Sema Taşatar, Vildan Tezel, Enise Nur İnan, Şevval Cengiz, Rüya Uysal ve Merve Ulusoy; Doç. Dr. Nesrin DUMAN danışmanlığında yürüttükleri araştırma projelerini tamamlamışlardır. Öğrencilerimizin hazırladıkları makaleler saygın indeksli dergilerde yayımlanmak üzere hakem değerlendirmesi aşamasındadır.

Makale:

Duman, N., Aydın, M. E., & Ergiyen, Z. (2024). Examining the effect of cartoons on positive childhood experiences and interpersonal relationships in young adulthood. International Journal of Children’s Literature and Education Researches (CHEDAR), xx (in review)

Duman, N., Çağatay, Ş., Karagöz, B., & Gültemen, N. (2024). Examining the relationship between appreciation of body functionality and perception of aesthetics using social media in the digital era. Türkiye Sosyal Araştırmalar Dergisi, xx. (in review)

Duman, N., Kahraman, T., & Türsun, O. (2024). The interconnection between balanced life goals and psychological resilience. Journal of Dokuz Eylül University Buca Faculty of Education, xx. (in review)

Duman, N., Öçalan, H. İ., Çoban, İ. & Ildır, S. (2023). Stalklama veya ısrarlı takip davranışının psikolojik arka planı. Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi, xx. (in publication).

Duman, N., & Taşatar, N. S. (2024). Investigation of the relationship between moral maturity levels and hopelessness levels of university students. Değerler Eğitimi Dergisi, xx. (in review)

Duman, N., Tezel, V., İnan, E. N., & Cengiz, Ş. (2024). A happiness study of 65+ individuals. Geriatrik Bilimler Dergisi, xx. (in review)

Duman, N., Uysal, R., & Ulusoy, M. (2024).  Investigation of the relationship between youth's attachment styles and social justice perceptions. Current Research in Social Sciences, xx. (in review)

Görüntülenme: 204 Yayınlanma Tarihi: 5 Ağustos 2024