Psikoloji Bölümünün de Katkılarıyla 50. Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Gerçekleştirildi.

Tübitak tarafından lise öğrencilerini temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek amacıyla her yıl düzenlenen “Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışması” bu yıl üniversitemizin de katkısıyla gerçekleştirilmiştir. Psikoloji bölüm başkanımız Prof. Dr. Ayşe Ayçiçeği-Dinn psikoloji projelerini değerlendirme sürecinde yer almıştır.

Üniversitemiz tarafından ödül alan öğrencilere hediyeler verilmiş ve proje yarışmasında Psikoloji alanında ilk üçe giren öğrencilerin çalışmaları, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi 1. Psikoloji Öğrenci Kongresi'nde poster olarak sunma şansı verilmiştir.

Üniversitemiz faaliyet süresince açtığı stantlarla araştırma yapmaya gönül vermiş lise öğrencilerine üniversitemizin tanıtımını da gerçekleştirmiştir.

Görüntülenme: 1952 Yayınlanma Tarihi: 4 Mart 2019